dimarts, 8 de març del 2016

TORNA LA MISSIÓ APILO XII

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat. Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

Per a tot això a l'escola hem decidit tornar a participar en el concurs APILO XII.
El curs passat, tot i no ser guanyadors del premi, vàrem recollir 312 kg de piles dels 66.742 quilos que es van recollir entre els més de 600 centres educatius que van participar en el concurs.

Comença doncs la MISSIÓ APILO XII, de la qual en sou una part fonamental. Us demanem que localiteu, recolliu i porteu a l'escola totes les piles, bateries i acumuladors esgotats que pugueu per tal que es reciclin correctament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada